Home / Nieuws / Veel felicitaties voor Consortium Grensmaas

Veel felicitaties voor Consortium Grensmaas

De prijs Het zonnetje die Consortium Grensmaas donderdag 12 november in ontvangst mocht nemen van Deltacommissaris Peter Glas, als lichtend voorbeeld voor alle hoogwaterprojecten in Nederland, heeft geleid tot een stroom felicitaties uit het hele land. Niet alleen van vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven, maar ook van veel bewoners uit Zuid-Limburg.

De gemeente Sittard-Geleen had een bijzondere felicitatie in petto voor het consortium. Burgemeester Hans Verheijen en wethouder Pieter Meekels kwamen persoonlijk naar het kantoor in Holtum voor de overhandiging van een speciale taart die de samenwerking tussen gemeente en het consortium symboliseert. Burgemeester Verheijen sneed de taart aan.  In een persoonlijke, schriftelijke boodschap liet het college van B en W weten dat ook de wijze waarop de inwoners van Sittard-Geleen bij de uitvoering van het project Grensmaas zijn betrokken, onderscheidend is.

Consortium Grensmaas is nog tot eind 2027 aan het werk op de locaties Trierveld en Koeweide in Sittard-Geleen.

Burgemeester Hans Verheijen snijdt samen met Reinier de Poorter van Consortium Grensmaas de taart aan. Wethouder Pieter Meekels en Francois Verhoeven van Consortium Grensmaas kijken toe. Inzet: de speciaal vervaardigde taart.
Top